4. Solvalla

Leirijakso: 3.-10.6.2024
 
Leiripaikka: Solvalla 
 
Konfirmaatio: la 15.6. klo 11, Olarin kirkossa 

Rippikouluun kuuluu kevään aikana muutama ryhmän yhteinen tapaaminen. Näiden tapaamisten ajankohdat ilmoitetaan loppuvuodesta.

Hinta: 180€

Rippikoulumaksu kattaa oppimateriaalit, tapaturmavakuutuksen, kuljetukset sekä täysihoidon leirikeskuksessa. Lasku tulee asiointipalveluun huhti-toukokuussa 2024. Ilmoittautumisen tehnyt huoltaja saa siitä tiedon sekä sähköpostilla että tekstiviestillä.

Tervetuloa Solvallan riparille!

Onpa mukava, että olet osa rippikouluryhmäämme! Tässä kirjeessä on tärkeitä päivämääriä ja muita tietoja koskien oman ryhmäsi tapaamisia. Laitathan ne muistiin 😊

Rippikoulumme vastaava ohjaajana toimii Sanna-Mari Saarinen, johon voit olla ensisijaisesti yhteydessä ripariin liittyvissä asioissa. Muina työntekijöinä toimivat Antti Hirsto ja David Caceres. Isoset ja isäntä liittyvät joukkoomme kevään edetessä.

Rippikoulusi koostuu seuraavista tapaamisista:

  1. Rippikouluviikonloppu

Lauantaina 9.3. klo 13-17, Chapple, Iso Omena

Sunnuntaina 10.3. klo 9:55-13, Olarin kirkko (sisältää kirkkokahvit)

Vietämme yhdessä lauantai- ja sunnuntaipäivät. Viikonlopun aikana tutustumme toisiimme, suunnittelemme tulevaa ja näemme hieman, mitä seurakunnassa tapahtuu.

Huoltajien tapaaminen on sunnuntain kokoontumisen yhteydessä klo 11.30–13. Kerrothan tästä huoltajillesi. Toki mukaan saa tulla jo klo 10 alkaen messuun ja kirkkokahveille!

  1. Chapple-tapaaminen 29.5. klo 18-19:30, Chapple, Iso Omena
  • Leirijakso 3.-10.6. Solvallan leirikeskus
  • Konfirmaatioharjoitus ja kuvaus 14.6. klo 12-15, Olarin kirkko
  • Konfirmaatio 15.6. klo 11 (kokoontuminen tuntia ennen), Olarin kirkko

Kokonaisuudessaan ripariaika on ainutlaatuinen jakso elämässäsi, jotta siitä saisi kaiken irti, kannattaa mukaan lähteä avoimin mielin ja aktiivisesti.

Kaikki tapaamiset kuuluvat rippikouluun ja siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että olet jokaisessa tapaamisessa paikalla. Näin tutustut muihin ryhmäsi riparilaisiin, isosiin ja ohjaajiin. Saat myös tärkeää lisätietoa tulevasta ohjelmasta ja tapaamisista. Leirille lähtö on näin huomattavasti mukavampaa. Mahdollisista pakottavista esteistä tulee aina ilmoittaa rippikoulun ohjaajille. Laita viesteihin aina oma nimesi.

Ryhmällemme on perustettu oma sivu Olarin seurakunnan rippikoulutyön verkkosivujen alle osoitteeseen https://riparit.chapple.fi/. Sinne kootaan kaikki keskeiset ryhmäämme koskevat tiedot.

Laskun maksaminen tapahtuu seurakuntien sähköisessä asioinnissa hiihtolomaripareilla ennen leirijaksoa ja kesän ripareilla huhti-toukokuussa. Tarkempia tietoja maksamisesta löytyy osoitteesta https://www.espoonseurakunnat.fi/riparit/maksut

Maksuvapautuslomake on liitteenä, jos perheen taloudellinen tilanne vaatii, voi rippikoulumaksusta saada osittaisen tai täydellisen maksuvapautuksen.

Olet tervetullut Rippikouluun juuri sellaisena kuin olet. Osallistuaksesi sinun ei esimerkiksi tarvitse kuulua kirkkoon tai olla kastettu. Jos kuitenkin koet, että nyt olisi hyvä aika tulla kastetuksi, olisi tässä sille hyvä tilaisuus:

Rippikoululaisten kastepäivää vietetään 10.2. Olarin kirkolla. Kastetuille ja vieraille varattu pientä tarjottavaa juhlan kunniaksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Antti Hirstoon (antti.hirsto(Replace this parenthesis with the @ sign)evl.fi) 22.1. mennessä.

Hyvää alkavaa riparivuotta 2024 toivottaen

Sanna-Mari Saarinen, puh. 0504380165
Antti Hirsto, puh. 0406449461
David Caceres, puh. 0415181228
etunimi.sukunimi(Replace this parenthesis with the @ sign)evl.fi

Olarin kirkko, Rälssitilankuja 1

Chapple, Suomenlahdentie 1, Ison Omenan laajennusosa 2krs.

Olarin kappeli, Kuunkehrä 4

Matinkappeli, Liisankuja 3