Järjestörippikouluun

Entä jos olen menossa muualle rippikouluun?

Jos menet muualle kuin Espoon seurakuntien rippikouluun, esim. kristillisten järjestöjen, urheiluseuran tai jonkun muun tahon järjestämään rippikouluun, ilmoittaudu järjestörippikoululaiseksi

Rippikoulun aikana nuori tutustuu myös omaan seurakuntaansa. Tästä syystä muualle rippikouluun menevät käyvät oman seurakunnan alkutapaamisissa. On siis tärkeää, että saamme yhteystietosi, jotta voimme lähettää informaatiota seurakuntaan tutustumisesta.

Järjestörippikoululaisia varten järjestetään infotilaisuus 17.1.2024 klo 17 Matinkappelissa (Liisankuja 3). Jos unohdit ilmoittautua aiemmin järjestörippikoululaiseksi niin ei hätää. Ilmoittaudu aiemman linkin kautta ja vastaava työntekijä laittaa viestillä tiedot miten ensimmäisen tapaamisen voi korvata

Tilaisuudessa kerrotaan, miten seurakuntayhteys omassa kotiseurakunnassa toteutuu. Tämän mallin voit esitellä leirijaksosi ohjaajille. Se korvaa heidän mahdollisesti antamansa mallit kotiseurakuntaan tutustumisesta. Tilaisuus on tarkoitettu nuorille ja vanhemmille.

Kevään tapaamiset ovat seuraavat:

  1. 17.1. klo 17-19 Matinkappeli infotilaisuus
  2. (20.3. klo17-19 Matinkappeli infotilaisuus korvauskerta)
  3.  14.4. klo 10-12 Messu & tapaaminen, Olarin kirkko
  4.  21.4. Musiikki noin klo13.30 Matinkappeli

Ripariaika on ainutlaatuinen jakso elämässäsi, jotta siitä saisi kaiken irti, kannattaa mukaan lähteä avoimin mielin ja aktiivisesti.

Kaikki tapaamiset kuuluvat rippikouluun ja siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että olet jokaisessa tapaamisessa paikalla. Jos sinulla on rippikoulun järjestäjältä tullut seurakuntajakso -lappu, otathan sen mukaan tapaamisiimme. Mahdollisista pakottavista esteistä tulee aina ilmoittaa rippikoulun ohjaajille. Laita viesteihin aina oma nimesi.

Lisätietoja:
Pastori Tapio Suontakanen
tapio.suontakanen(at)evl.fi, p. 050 409 4047