9. Koivikko

Tervetuloa Koivikon riparille!

Onpa mukava, että olet osa rippikouluryhmäämme! Tässä kirjeessä on tärkeitä päivämääriä ja muita tietoja koskien oman ryhmäsi tapaamisia. Laitathan ne muistiin 😊

Rippikoulumme vastaava ohjaajana toimii Aletta Palosaari, johon voit olla ensisijaisesti yhteydessä ripariin liittyvissä asioissa. Muina työntekijöinä toimivat Antti Kruus ja Henna Sadonkorpi. Isoset ja isäntä liittyvät joukkoomme kevään edetessä.

Rippikoulusi koostuu seuraavista tapaamisista:

  1. Rippikouluviikonloppu 4.-5.3.23
  • Lauantaina 4.3 klo 12–17 Chapple Iso Omena, 2.kerros. (sisältää keittolounaan)
  • Sunnuntaina 5.3 klo 10-13 Olarin kirkolla, rälssitilankuja 1. (sisältää kirkkokahvit)

Vietämme yhdessä lauantai- ja sunnuntaipäivät. Viikonlopun aikana tutustumme toisiimme, suunnittelemme tulevaa ja näemme hieman, mitä seurakunnassa tapahtuu.

Huoltajien tapaaminen on sunnuntain kokoontumisen yhteydessä klo 11.30–13. Kerrothan tästä huoltajillesi. Toki mukaan saa tulla jo klo 10 alkaen messuun ja kirkkokahveille!

  1. Torstai-illan Risteys 9.3 klo 18.45 Chapple Iso Omena, 2.kerros
  2. Musaopetus 21.5 klo 14.15 Matinkappelilla, Liisankuja 3.
  3. Leirijakso 10.–17.7. Koivikon leirikeskus, koivikontie 54, Ikaalinen. (Leiripaikat)
  4. Konfirmaatio lauantaina 19.8 klo 14, Olarin kirkossa.

 

Lisäksi leirin ja konfirmaation väliin sovitaan myöhemmin konfirmaatioharjoitusaika.

Kokonaisuudessaan ripariaika on ainutlaatuinen jakso elämässäsi, jotta siitä saisi kaiken irti, kannattaa mukaan lähteä avoimin mielin ja aktiivisesti.

Kaikki tapaamiset kuuluvat rippikouluun ja siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että olet jokaisessa tapaamisessa paikalla. Näin tutustut muihin ryhmäsi riparilaisiin, isosiin ja ohjaajiin. Saat myös tärkeää lisätietoa tulevasta ohjelmasta ja tapaamisista. Leirille lähtö on näin huomattavasti mukavampaa. Mahdollisista pakottavista esteistä tulee aina ilmoittaa rippikoulun ohjaajille. Laita viesteihin aina oma nimesi.

Ryhmällemme on perustettu oma sivu Olarin seurakunnan rippikoulutyön verkkosivujen alle osoitteeseen http://riparit.chapple.fi/. Sinne kootaan kaikki keskeiset ryhmäämme koskevat tiedot.

Maksaminen tapahtuu seurakuntien sähköisessä asioinnissa hiihtolomaripareilla ennen leirijaksoa ja kesän ripareilla huhti-toukokuussa. Tarkempia tietoja maksamisesta löytyy osoitteesta https://www.espoonseurakunnat.fi/riparit/maksut

Maksuvapautuslomake on liitteenä, jos perheen taloudellinen tilanne vaatii, voi rippikoulumaksusta saada osittaisen tai täydellisen maksuvapautuksen, kuitenkin maksimissaan 180 €, eli tavallisen leirimuotoisen rippikoulun verran.

Hyvää alkavaa riparivuotta 2023 toivottaen

Aletta Palosaari puh. 0405098208
Antti Kruus puh. 0405311051
Henna Sadonkorpi puh. 0503580979
etunimi.sukunimi(Replace this parenthesis with the @ sign)evl.fi

 

Olarin kirkko, Rälssitilankuja 1

Chapple, Suomenlahdentie 1, Ison Omenan laajennusosa 2krs.

Olarin kappeli, Kuunkehrä 4

Matinkappeli, Liisankuja 3.

Paikka: Koivikko (Leiripaikat)