10. Kiipula, seikkailuripari

Tervetuloa mukaan Kiipulan seikkailuriparille! 

Rippikoulumme vastaava ohjaajana toimii Antti Hirsto, johon voit olla ensisijaisesti yhteydessä ripariin liittyvissä asioissa. Muina työntekijöinä toimivat Tytti Kohonen, Romi Hankaankorpi ja Johanna Flinkman. Isoset ja isäntä liittyvät joukkoomme kevään edetessä.

Rippikoulusi koostuu seuraavista tapaamisista:

  • Rippikouluviikonloppu

15.4. lauantaina Olarin kappelilla klo 12-17 (päivä sisältää keittolounaan)

16.4. sunnuntaina Olarin kirkolla klo 10-13 (sisältää kirkkokahvit)

Vietämme siis yhdessä lauantai- ja sunnuntaipäivät. Viikonlopun aikana tutustumme toisiimme, suunnittelemme tulevaa ja näemme hieman, mitä seurakunnassa tapahtuu.

Huom! Huoltajien tapaaminen on sunnuntain kokoontumisen yhteydessä klo 11.30-13. Kerrothan tästä huoltajillesi. Toki mukaan saa tulla jo klo 10 alkaen messuun ja kirkkokahveille!

  • 20.4. Chappelssa klo 18-20 Torstai-illan Risteys.

 

  • 28.5. Matinkappelilla klo 13.15-15 Sunnuntain kirkkomusahetki

 

  • 17.-24.7. Leirijakso Kiipulassa (Leiripaikat) Bussi lähtee Olarin kirkolta   (rippikouluesitteessä päivämäärässä oli virhe)
  • 26.8. Olarin kirkossa klo 10 Konfirmaatio

Lisäksi leirin ja konfirmaation väliin sovitaan myöhemmin konfirmaatioharjoitusaika.

 

Kokonaisuudessaan ripariaika on ainutlaatuinen jakso elämässäsi, jotta siitä saisi kaiken irti, kannattaa mukaan lähteä avoimin mielin ja aktiivisesti.

Kaikki tapaamiset kuuluvat rippikouluun ja siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että olet jokaisessa tapaamisessa paikalla. Näin tutustut muihin ryhmäsi riparilaisiin, isosiin ja ohjaajiin. Saat myös tärkeää lisätietoa tulevasta ohjelmasta ja tapaamisista. Leirille lähtö on näin huomattavasti mukavampaa. Mahdollisista pakottavista esteistä tulee aina ilmoittaa rippikoulun ohjaajille. Laita viesteihin aina oma nimesi.

Rippikoulumaksu 250€ kattaa oppimateriaalit, tapaturmavakuutuksen, kuljetukset sekä täysihoidon leirikeskuksessa. Lasku tulee asiointipalveluun keväällä 2023. Ilmoittautumisen tehnyt huoltaja saa siitä tiedon sekä sähköpostilla että tekstiviestillä.

 

Yhteystiedot:

Antti Hirsto, puh. 040 644 9461
Tytti Kohonen, puh. 050 365 3779
Johanna Flinkman palaa töihin keväällä.

Siihen asti mukanamme on Romi Hankaankorpi, puh. 050 438 0165.