14. Järjestöryhmä

Entä jos olen menossa muualle rippikouluun?

Jos menet muualle kuin Espoon seurakuntien rippikouluun, esim. kristillisten järjestöjen, urheiluseuran tai jonkun muun tahon järjestämään rippikouluun, ilmoittaudu järjestörippikoululaiseksi.

Rippikoulun järjestäjät tahtovat, että nuori tutustuu omaan seurakuntaansa. Tästä syystä muualle rippikouluun menevät käyvät oman seurakunnan alkutapaamisissa. On siis tärkeää, että saamme yhteystietosi, jotta voimme lähettää informaatiota seurakuntaan tutustumisesta.

Järjestörippikoululaisia varten järjestetään oma
Infoilta Olarin kappelilla (Kuunkehrä 4) 23.1.2020 klo 17.30.
Tilaisuudessa kerrotaan, miten seurakuntayhteys omassa kotiseurakunnassa toteutuu. Järjestörippikoululaiset tapaavat yhtenä ryhmänä koko kevään ajan. Tämän mallin voit esitellä leirijaksosi ohjaajille. Se korvaa heidän mahdollisesti antamansa mallit kotiseurakuntaan tutustumisesta.

Järjestöriparin tapaamiset 2020

  1. Infoilta to 23.1.2020 klo 17.30, Olarin kappeli (Kuunkehrä 4)
  2. Risteys ja nuorten toimintaan tutustuminen to 13.2. klo 18-20, Chapple (Iso Omena, uusi puoli 2. kerros)
  3. Itsenäinen etätehtävä: Katso vlogi https://www.youtube.com/watch?v=fmm92ElSKCI. Kirjoita kolme vlogiin liittyyvää kysymystä ja kolme toivetta omaa ripariasi ajatellen. Lähetä ne antti.malinen(Replace this parenthesis with the @ sign)evl.fi 31.3.2020 mennessä.
  4. Voimafestivaali la 16.5. Tapiolassa, aika täsmentyy, kesto noin 2 h
  5. Messu, musiikkiopetus ja konsertti su 31.5. Olarin kirkolla (Olarinluoma 4) klo 10-14

Jos et pääse johonkin tapaamiseen, ilmoita asiasta etukäteen Antti Maliselle mieluiten tekstiviestinä, 041 539 8778. Messu korvataan toisella messulla ja konsertti jollain toisella Olarin seurakunnan musiikkitapahtumalla. Voimafestivaalit voit korvata osallistumalla johonkin tapahtumaan Olarin seurakunnassa. Niistä löydät tietoa mm. verkkosivuilta nuori.chapple.fi ja chapple.fi sekä www.espoonseurakunnat.fi/olarin-seurakunta.

Kun käyt korvaamassa jonkin tehtävän, ota tapahtumapaikalta “selfie” ja lähetä se nimesi kanssa Antille tekstiviestinä. Kerro samalla, missä olit ja millainen tunnelma sinulle kokemastasi jäi.