Järjestörippikoulu

Entä jos olen menossa muualle rippikouluun?

Jos menet muualle kuin Espoon seurakuntien rippikouluun, esim. kristillisten järjestöjen, urheiluseuran tai jonkun muun tahon järjestämään rippikouluun.

Ilmoittaudu järjestörippikoululaiseksi

Rippikoulun järjestäjät tahtovat, että nuori tutustuu omaan seurakuntaansa. Tästä syystä muualle rippikouluun menevät käyvät oman seurakunnan alkutapaamisissa. On siis tärkeää, että saamme yhteystietosi, jotta voimme lähettää informaatiota seurakuntaan tutustumisesta.

Järjestörippikoululaisia varten järjestetään infotilaisuus keskiviikkona 17.3.2021 klo 18.30. (Tilaisuus on siirretty tammikuulta maaliskuulla koronatilanteen vuoksi.) Poikkeusolojen vuoksi tilaisuus toteutetaan etämuotoisesti Teams-kokouksena. Rippikoululaisille ja heidän huoltajilleen on tätä varten lähetty osallistumislinkki.

Tilaisuudessa kerrotaan, miten seurakuntayhteys omassa kotiseurakunnassa toteutuu. Tämän mallin voit esitellä leirijaksosi ohjaajille. Se korvaa heidän mahdollisesti antamansa mallit kotiseurakuntaan tutustumisesta.

Järjestöryhmän tutustuminen kotiseurakuntaan 2021

1.Etäinfo ke 17.3.2021 klo 18.30

2. Itsenäiset etätehtävät Olarin seurakunnan YouTube-kanavalla https://www.youtube.com/user/Olarinsrk. Valmistaudu keskustelemaan näistä.
a .Vapaavalintainen Risteys-striimi Olarin seurakunnan
b. Vapaavalintainen Olarin seurakunnan pääsiäisajan striimattu tilaisuus
c. Virtuaalinen tutustuminen Olarin kirkkoon neljän lyhyen videon kautta
– https://youtu.be/nRjk7RCIvPA
– https://youtu.be/azcwgME7hME
– https://youtu.be/rB0We-dg0DY
– https://youtu.be/SXgIk0zbT1E

3. Tutustuminen Olarin seurakunnan nuorisotyön Instagram-tiliin chapplenuoret, https://www.instagram.com/chapplenuoret/?hl=fi. Valitse kolme eniten itseäsi kiinnostavaa päivitystä. Kirjaa itsellesi muistiin, mitä valitsit ja miksi?

4. Tapaaminen tai virtuaalitapaaminen, jossa keskustelemme edellä mainituista tehtävistä to 20.5. klo 17.00

Lisätietoja: Antti Malinen, antti.malinen(Replace this parenthesis with the @ sign)evl.fi, 041 539 8778